Routebeschrijving

Ons kantoor is gevestigd aan de doorgaande weg van Katwijk aan den Rijn naar de Boulevard van Katwijk: de Zeeweg. U bereikt ons kantoor via de ventweg langs de Zeeweg.

Vanuit Leiden neemt u de N206 naar Katwijk/ Noordwijk/ Haarlem. U gaat bij de verkeerslichten na het Shellstation rechtdoor en neemt vervolgens de eerste afrit. U rijdt vanaf de afrit tot de verkeerslichten en gaat daar linksaf. Na 50 meter ziet u ons kantoor aan de linkerkant. Om daar te komen rijdt u door tot aan de rotonde en neemt de derde afslag (3/4): u rijdt dan langs het gemeentehuis. Vervolgens neemt u de tweede straat links: de Marijkelaan. Aan het einde van de Marijkelaan gaat u linksaf tot op de ventweg van de Zeeweg. Daar gaat u rechtsaf en aan het eind van de ventweg komt u bij ons kantoor.

Vanuit Noordwijk/ Haarlem neemt u de N 206 richting Leiden. Bij afslag ’t Heen neemt u de afslag. Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de derde verkeerslichten (het Hoornesplein bij winkelcentrum Hoornesplein) gaat u linksaf. U rijdt deze weg helemaal uit tot de rotonde bij het gemeentehuis (na het Shellstation). U neemt de tweede afslag op de rotonde (1/2) en neemt vervolgens de tweede straat links: de Marijkelaan. Aan het einde van de Marijkelaan gaat u linksaf tot op de ventweg van de Zeeweg. Daar gaat u rechtsaf en aan het eind van de ventweg komt u bij ons kantoor.

Vanuit Rijnsburg gaat u via de Sandtlaan naar de N 206. Vanaf de Sandtlaan gaat u over de Molentuinweg naar de N 206. U gaat rechtsaf de N 206 op. U neemt vervolgens de eerste afrit. U rijdt vanaf de afrit tot de verkeerslichten en gaat daar linksaf. Na 50 meter ziet u ons kantoor aan de linkerkant. Om daar te komen rijdt u door tot aan de rotonde en neemt de derde afslag (3/4): u rijdt dan langs het gemeentehuis. Vervolgens neemt u de tweede straat links: de Marijkelaan. Aan het einde van de Marijkelaan gaat u linksaf tot op de ventweg van de Zeeweg. Daar gaat u rechtsaf en aan het eind van de ventweg komt u bij ons kantoor.