Kantoor

Van der Plas en Balkenende Advocaten is een sinds 1993 bestaand advocatenkantoor in Katwijk, alwaar twee advocaten werkzaam zijn.

De afgelopen jaren heeft het kantoor haar sporen in de Katwijkse samenleving wel verdiend. Niet voor niets is uit onderzoek gebleken dat de meeste van onze cliënten via mond-op-mond reclame de oplossing van hun juridische probleem in handen van ons kantoor hebben gegeven.

Onze twee advocaten Mr. G.R. van der Plas en Mr. A.A.G. Balkenende beschikken over gedegen kennis op diverse rechtsgebieden. Ieder van de advocaten heeft zich verdiept in zijn of haar voorkeursrechtsgebieden en wij streven naar specialisatie. Uitwisseling van kennis en ervaring tussen de advocaten onderling heeft hoge prioriteit en levert een deskundige en accurate juridische dienstverlening op.

In dit kader adviseren wij grote, middelgrote en kleine ondernemingen en particulieren en staan wij onze cliënten bij in gerechtelijke procedures.

Indien u nadere informatie wenst, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons een e-mail sturen middels het e-mailformulier. Indien u geen gebruik wenst te maken van het e-mailformulier, of liever gebruik maakt van uw eigen e-mailprogramma dan kunt u uw e-mail sturen naar: info@hetkantoorkatwijk.nl.
Ons kantoor is gevestigd te Katwijk, vrijwel direct naast de provinciale weg N206 van Leiden naar Haarlem. De bereikbaarheid is zowel middels eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend.

Op alle aan ons kantoor verstrekte opdrachten en de uitvoering daarvan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.