Kantoor

Mr. Balkenende is op 31 maart 1995 beëdigd tot advocaat en heeft jarenlang ervaring in het behartigen van belangen van ondernemers en particulieren buiten en in procedures. Sinds 16 juni 2018 voert Mr. Balkenende zijn advocatenpraktijk uit onder de naam Balkenende Advocatuur & Mediation.

De afgelopen jaren heeft Mr. Balkenende zijn sporen in de Katwijkse samenleving wel verdiend. Niet voor niets is uit onderzoek gebleken dat de meeste van onze cliënten via mond-op-mond reclame de oplossing van hun juridische probleem in handen van Mr. Balkenende hebben gegeven.

Mr. Balkenende beschikt over gedegen kennis op diverse rechtsgebieden. Het uitbreiden en up to date-houden van kennis en uitbreiden van ervaring heeft hoge prioriteit en levert een deskundige en accurate juridische dienstverlening op.

In dit kader adviseert Mr. Balkenende middelgrote en kleine ondernemingen en particulieren en staan wij onze cliënten bij in gerechtelijke procedures.

Indien u nadere informatie wenst, kunt u telefonisch contact met Mr. Balkenende opnemen. Ook kunt een e-mail sturen middels het e-mailformulier op deze site. Indien u geen gebruik wenst te maken van het e-mailformulier, of liever gebruik maakt van uw eigen e-mailprogramma dan kunt u uw e-mail sturen naar: info@hetkantoorkatwijk.nl.
Ons kantoor is gevestigd te Katwijk, vrijwel direct naast de provinciale weg N206 van Leiden naar Haarlem. De bereikbaarheid is zowel middels eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend.

Op alle aan ons kantoor verstrekte opdrachten en de uitvoering daarvan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.