Contact

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0714012177. U zult dan te woord worden gestaan door de secretaresse. Zo nodig wordt u doorverbonden met Mr. Balkenende of wordt met u een afspraak maken voor een (kennismakings-)gesprek. Mr. Balkenende is in verband met zittingen of besprekingen niet altijd bereikbaar. In dat geval kunnen de secretaresse uw vragen beantwoorden of uw vragen opnemen en aan Mr. Balkenende doorgeven.

Buiten kantooruren is Mr. Balkenende mobiel bereikbaar op 06-22428491. Indien u de voicemail krijgt, kunt u een voicemail inspreken of een whatsapp-bericht sturen.

Indien u wil worden bijgestaan op basis van een toevoeging door de Raad voor Rechtsbijstand kunt u voorafgaand aan het gesprek met Mr. Balkenende een verwijzing van het Juridisch Loket aanvragen via 09008020. U kunt dan Mr. Balkenende als uw voorkeursadvocaat opgeven.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@hetkantoorkatwijk.nl. U krijgt altijd een ontvangstbevestiging en later een inhoudelijke reactie.

Hieronder kunt u uw gegevens invullen, met bij voorkeur ook uw telefoonnummer, en uw vraag stellen.
U ontvangt binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht