Routebeschrijving

Het kantoor van Balkenende Advocatuur & Mediation is gevestigd aan de Dwarsstraat 3 in het centrum van Katwijk aan Zee.

Vanuit Leiden neemt u de N206 naar Katwijk/ Noordwijk/ Haarlem. In Katwijk aangekomen gaat u bij de verkeerslichten na het Shellstation rechtdoor en neemt vervolgens de eerste afrit. U rijdt vanaf de afrit tot de verkeerslichten en gaat daar linksaf. Na het passeren van twee rotondes rechtdoor, neemt u in het centrum de derde links, dat is het Noordeinde.  Na 150 meter ziet u het kantoor aan de rechterzijde.

Vanuit Noordwijk/ Haarlem neemt u de N 206 richting Leiden. Bij ’t Heen neemt u de afslag. Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de derde verkeerslichten (het Hoornesplein bij winkelcentrum Hoornesplein) gaat u linksaf. U rijdt deze weg helemaal uit tot de rotonde bij het gemeentehuis (na het Shellstation). U neemt de eerste afslag op de rotonde en bij de volgende rotonde (na het zwembad) gaat u rechtdoor.  Vervolgens neemt u de derde links, dat is het Noordeinde.  Na 150 meter ziet u het kantoor aan de rechterzijde.

Vanuit Rijnsburg gaat u via de Sandtlaan naar de N 206. Vanaf de Sandtlaan gaat u over de Molentuinweg naar de N 206. U gaat rechtsaf de N 206 op. U neemt vervolgens de eerste afrit. U rijdt vanaf de afrit tot de verkeerslichten en gaat daar linksaf. Na het passeren van twee rotondes rechtdoor, neemt u de derde links, dat is het Noordeinde.  Na 150 meter ziet u het kantoor aan de rechterzijde.