Kantoor

Mr. Balkenende is op 31 maart 1995 beëdigd tot advocaat en heeft jarenlang ervaring in het behartigen van belangen van ondernemers en particulieren in en buiten procedures. Sinds 16 juni 2018 voert Mr. Balkenende zijn advocatenpraktijk uit onder de naam Balkenende Advocatuur & Mediation.

De afgelopen jaren heeft Mr. Balkenende zijn sporen in de Katwijkse samenleving wel verdiend. Niet voor niets is uit onderzoek gebleken dat de meeste van zijn cliënten via mond-op-mond reclame de oplossing van hun juridische probleem in handen van Mr. Balkenende hebben gegeven. Mr. Balkenende adviseert middelgrote en kleine ondernemingen en particulieren en staan zijn cliënten bij in gerechtelijke procedures.

Mr. Balkenende beschikt over gedegen kennis op diverse rechtsgebieden. Het uitbreiden en up to date-houden van kennis en uitbreiden van ervaring heeft hoge prioriteit en levert een deskundige en accurate juridische dienstverlening op.

Indien u nadere informatie wenst, kunt u telefonisch contact met Mr. Balkenende opnemen. Ook kunt een e-mail sturen middels het e-mailformulier op deze site. Indien u geen gebruik wenst te maken van het e-mailformulier, of liever gebruik maakt van uw eigen e-mailprogramma dan kunt u uw e-mail sturen naar: info@hetkantoorkatwijk.nl.
Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Katwijk. De bereikbaarheid is zowel middels eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend.

Op alle aan Mr. Balkenende verstrekte opdrachten en de uitvoering daarvan zijn de algemene voorwaarden van toepassing.